sagetatorHoroscop Urania Sagetator 20-26 decembrie 2014
Evenimentele ce pleacă din sectorul Capricorn pun problema banilor câștigați din muncă proprie.Nu este obligatoriu să se manifeste toate contextele sugerate de aceste ipostaze sau poate nu intensitatea care pare a fi „pe hârtie”. Nu sunt excluse întârzieri ale unor plăți, plăți parțiale; nota generală este de bani puțini, sau chiar de atingerea unei cote de alarmă. De aici și o anume tendință de raționalizare a cheltuielilor.
Multă lume se va „restrânge”, cu atât mai mult cu cât, cortegiul sărbătorilor îi obligă să se facă o serie de cheltuieli, așa zis de onoare (atenții și cadouri celor făcute celor apropiați sau celor față de care au datorii morale). Marele eveniment al săptămânii viitoare provine de la tranzitul planetei Saturn care părăsește casa a XII-a și care le-a adus doi ani și jumătate de tulburări interioare, de enigme, de teamă de necunoscut și le-a provocat inhibiții greu de motivat logic; pe 23 decembrie Saturn va intra în casa I, a identității și a tuturor problemelor legate de persoana fizică, de structura interioară dar și de eu-l social.
Doi ani și jumătate vor fi obligați să treacă prin furcile caudine ale unei restructurări de personalitate, de adaptare la realitățile care se instalează. Pe cei care au „călcat strâmb” îi va aduce în situația de a plăti. Uneori, motivul originar al acestei plăți karmice nu este identificat, fiind prea îndepărtat, în biografia lor interioară.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...