sagetatorHoroscop Urania Sagetator 20-26 februarie 2016
Între 20 și 22 februarie (până la ora prânzului), Săgetătorii vor trăi o perioadă de „inflamare”. Se va realiza, în acest răstimp, un trigon regal pe semne de Foc, ceea ce, pentru ei, va reprezenta un rezervor de combustibil astral care le va permite să trăiască intens, „să ardă” cum se spune metaforic, să se implice în diferite activități, să-și asume riscuri, sarcini și inițiative pentru a căror rezolvare va fi nevoie de timp. Vor avea idei, vor răspunde prompt la orice solicitare, vor fi eficienți, implicați, dedicați unei cauze, serioși și motivați.
Între 22 februarie după-amiaza și 24 februarie, asupra lor se vor abate razele piezișe (cuadraturile) dinspre Fecioară (unde se realizează faza de Lună Plină) și Pești, unde află Soarele, implicat în această etapă astronomică și astrologică, raze care se vor concentra pe Saturn, aflat acum în inima zodiei Săgetător, care devine astfel, administratorul superior al unei faze cu profunde influențe asupra nativilor.Chiar dacă această Lună Plină nu angajează direct semnul lor zodiacal natal, totuși, prin impactul major al aspectelor care se construiesc prin intermediul ei, ocupă un loc important în dinamica astrală a momentului, vizând mai ales, casa I a cerului lor de naștere, adică eul, constituția fizică.
De aceea, nu ar fi de mirare ca, pe fondul acestei etape, să se producă, în viața unora, crize de personalitate de mai mare sau mai mică intensitate sau momente de un dramatism intens, născute din felul în care trebuie să se mobilizeze pentru a se (re)așeza în matca lor socială, profesională, superior existențială sau să se raporteze la toate determinările lor familiale, Între 25 și 26 septembrie, unul sau mai mulți prieteni îl pot supăra sau dezamăgi pe câte un Săgetător. Totul va pleca de la o descoperire de moment, de la o indiscreție, de la o dezvăluire cu ramificații ciudate.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...