sagetatorHoroscop Urania Sagetator 21-27 februarie 2015
Zodie care continuă să trăiască intens, dar nici pe departe atât de neplăcut, de solicitant sau de periculos cum li se întâmplă nativilor aparţinând altor semne, pe acelaşi context astral. Casa plăcerilor este de-a dreptul invadată de influxurile unor planete care Săgetătorilor le sunt avantajoase.Astfel, Marte în Berbec, în domiciliu, se mişcă într-un chip special, în casa lor a V-a, le dă “foc la inimioară”, chef de aventură, disponibilitate pentru a face cuceriri, pentru a-şi verifica şarmul şi succesul, pentru a face schimbări în viaţa lor, pentru a experimenta plăcerea “alternativelor”, pentru a se cunoaşte pe ei mai bine, într-o anume etapă de viaţă. Venus în Berbec, în conjuncţie cu Marte, nu face decât să sporească cheful de a “gusta” din plăcerile vieţii: mâncare, băutură, dans, glume, chef, voie bună.
Sunt intens motivate şi preocupările sportive, de unde şi dorinţa lor de a lăsa în orice moment totul baltă şi a se duce unde li se oferă o ocazie sau o invitaţie: la munte, la schi, în excursie etc. Teoretic, toate sporturile sunt bine exprimate astral pentru cei care şi-au făcut din sport o preocupare constantă sau o profesie.
E momentul unor victorii spectaculoase, a unor recorduri, a unor rezultate de excepţie în concursuri, întreceri, gale etc. Femeile cunosc şi ele aceste impulsuri, doar că acestea fiind exprimate mai intens, ele le pot colora reacţiile, manifestările sau întregul comportament cu o notă aspră, brutală, masculină, nu o dată exagerată, ceea ce nu ar fi în avantajul celor mai excentrice fiinţe. Cei cu funcţii pot începe să se confrunte cu situaţii neplăcute pentru următoarele două săptămâni.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...