sagetatorHoroscop Urania Sagetator 22-28 noiembrie 2014
Fireşte că perioada care urmează este momentul de graţie de peste an al Săgetătorilor. De la sfârşitul săptămânii vor avea încă un aliat astral pe sectorul lor natal care va contribui, alături de micul benefic – Venus şi de protectorul lor major – Soarele, la o armonie intensă, reală, primită imediat de către trup şi suflet ca o adevărată binefacere.Aceste persoane ar trebui să se simtă bine în pielea lor, să se vindece văzând cu ochii dacă sunt atinse de vreo afecţiune, să capete putere, speranţă şi entuziasm, drept care pot să se implice acum în activităţi cu grad mare de dificultate, care cer atât efort fizic, cât şi rezistenţă la stres sau la muncă sub presiunea (a timpului, a responsabilităţii, a mizei etc.).
Multe dintre calităţile lor ce au fost estompate de dificultăţile induse de tranzitele penibile ale ultimei perioade reapar ca un uriaş atu personal. Relaţie bună cu Uranus, poziţionat în casa a V-a, de unde şi şansa unor zile pline de surprize: întâlniri plăcute, aventuri ca-n filme, poveşti de amor, petreceri pe cinste.
Luna neagră dispare din câmpul mentalului superior (permiţând o mai bună afirmare şi exprimare de sine prin intermediul profesiei, unui talent sau activităţilor publice) şi intră în casa a X-a ceea cu nu le va deloc confortabil. Deocamdată, efectele acestei schimbări nu se văd. De-a lungul timpului, acest nou tranzit astral va afecta imaginea şi cariera.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...