sagetatorHoroscop Urania Sagetator 23-29 ianuarie 2016
Pe 23 ianuarie, o oarecare armonie interioară poate funcționa în chip benefic pentru acești nativi care își pot găsi, pentru moment, pacea interioară sau, măcar, calmul necesar pentru a se ocupa de chestiunile delicate care, altădată, ori de câte ori le răsăreau în minte, îi scoteau din sărite. Acum, au răbdarea necesară pentru a le analiza dar și subtilitatea mentală pentru a le rezolva.
Marte, Guvernatorul lor nocturn, se află în domiciliu, adică în Scorpion și, de aici, lucrează în beneficiul nativilor. Nu la capacitate maximă și nu tot timpul pentru că, de exemplu, pe 24 și 25 ianuarie, el va deveni punctul de scurgere al tensiunilor provocate de opoziția Lună/Soare, pe semnele zodiacale divergente Leu/Vărsător.
Această funcție de „paratrăznet” va funcționa în chip diferit, de la nativ la nativ, în funcție de vârstă, miză a momentului, context social în care acela evoluează.Luna Plină din 24 ianuarie va „lovi” casa familiei, bazată pe rudenie de sânge, și casa ridicării în rang. În ambele locuri, va produce tulburări, mai mari sau mai mici, după cum e starea personală și socială a fiecărui Scorpion.
Marte va prelua aceste influxuri „ascunzându-le” la nivelul subconștientului; astfel, Luna Plină va fi resimțită de către Scorpioni prin intermediul acestui tampon care va atenua impactul evenimentelor asupra individului.
Între 26 și 28 ianuarie, se pot isca nedumeriri și nelămuriri cu privire la o serie de persoane – prietenii la cataramă de pe vremuri – care au dispărut din peisaj sau care prezintă un grad sporit de risc pentru imagine (și nu numai) dacă ar fi păstrate în cercul de afini.
Dar cum să se realizeze cât mai diplomatic această îndepărtare a lor?! La fel se pune problema și în cazul relațiilor sentimentale. Pe 29 ianuarie se anunță o perioadă de hotărâri și răzgândiri, un fel de „calibrări” psihice față de evenimente și/sau consecințele lor.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...