sagetatorHoroscop Urania Sagetator 27-2 ianuarie 2015
Zilele de 27-28 decembrie 2014 sau 2- 3 ianuarie2015 pot să treacă fără evenimente esenţiale pentru multe persoane care aparţin acestei zodii. Totuşi, câţiva, mai ales dintre cei care s-au născut între 22 – 28 noiembrie, vor simţi primele „şfichiuituri de bici” ale nou intratului în zodia lor, Saturn.Combinaţia este de natură să-i sperie puţin pe unii ori, măcar!, să le atragă atenţia că în viaţa lor ceva – ori chiar mai multe aspecte – nu se desfăşoară normal. Fie neglijează o latură a vieţii, fie exagerează în alta, ori calcă strâmb.
Culmea este că nu e vorba de aspecte neesenţiale ci, dimpotrivă, este vorba de sectoarele-cheie ale existenţei lor respectiv casele I, IV, VII, X. Sunt mai multe indicii că acolo funcţionează şi nişte ipostaze karmice.
Nerostitul, imperceptibilul, cuvântul spus în surdină, gândul abia îndrăznit, presimţirea, intuiţia vagă ar fi bine să fie analizate, acceptate şi abordate ca puncte necesare de plecare într-o auto-analiză ce presupune transformare, fără de care mult râvnita evoluţie nu poate fi necesară. Din după-amiaza zilei de 28 decembrie şi apoi, pe 29 şi 30 decembrie, îşi vor da frâu liber tuturor impulsurilor „trăiriste”.
Vor fi şi Săgetători mai elaboraţi mental, mai cultivaţi intelectual, mai rafinaţi spiritual care vor dori să facă în aceste zile de sărbătoare, ce poartă încărcătura simbolică a ritualului pragurilor de trecere, o serie de gesturi cuvenite şi să abordeze un mod de viaţă cufundat în religie, în muzică, în meditaţie, în spiritualitate pentru a se încărca cu greutatea lor specifică.
Sursa:Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...