sagetatorHoroscop Urania Sagetator 28-3 februarie 2017
Între 28 și 29 ianuarie după-amiaza, casa a III-a a comunicării și a deplasărilor va deveni un loc important pe harta cerului acestor nativi care vor fi puși la încercare de faza Lunii Noi. Ce spun și cum spun, va fi o problemă. Reacțiile impulsive vor fi provocate de o situație pe care nativii nu o mai suportă și care îi determină să vorbească, să facă declarații, să mărturisească, să răspundă etc.
Și deplasările se vor află în registrul surprizelor: ei ar putea face o călătorie neașteptată, alta, dinainte programată, s-ar putea amâna, reloca sau scurta. Ieșiri verbale mai puțin „ortodoxe” față de frați, vecini, cunoscuți ocazionali. Aspect destul de complicat pentru cei care vor susține un examen. Pe 28 ianuarie, Marte va intra în sectorul sentimentelor și va stârni în sufletul nativilor dorințe intense.Unii vor fi atrași de plăcerea aventurii cu orice preț: una sentimentală sau pur și simplu existențială (să plece în lumea largă). Alții s-ar putea confrunta cu pofte culinare și chefuri (să bea „bine”). Vor fi și alte tentații: jocurile de societate, de noroc, pariurile, speculațiile financiare, ambițiile sportive, dorința de a impresiona.
Între 29 ianuarie (după ora 18:11′) și 31 ianuarie, preocupări casnice, domestice, familiale; nota generală este de ameliorare a mediului în care trăiesc sau de eliminare a supărărilor dintre nativi și rude. Între 1 și 3 februarie, până la ora 03:50′, Luna va interveni cu „combustibil” în sectorul plăcerilor, despre care tocmai vorbeam, introducând nuanța patimii mistuitoare. Multe relații sentimentale se pot face și desface pe fondul acestui tumult interior, în fața căruia vârsta nu contează.
Pe 3 februarie dimineața, în acest peisaj deja „încins”, va apare, „special guest star”: Venus. Ea va anihila orice precauție ori de câte ori va fi vorba de plăcerile descrise mai sus, împingându-i pe nativi, până la începutul lunii iunie, la excese, imprudențe sau ipostaze extravagante. Din 3 februarie, Săgetătorii vor trebui să remedieze o situație în neregulă la locul de muncă.

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...