sagetatorHoroscop Urania Sagetator 28-6 martie 2015
În mod normal, Săgetătorii ar trebui să fie în formă, să se simtă bine, să dea frâu liber sentimentelor, dorințelor sau intențiilor. O primă direcție (care nu e chiar nouă, s-a instalat de ceva timp), ține de sentimente.Aventuroșii sunt în plină ofensivă. Vor tot. Nu vor să „scape” nimic. Iar îndemnul prudent că viața trebuie sorbită pe-ndelete este înlocuită de ei cu epicureianul: Acum! Totul sau nimic! Mâine nu știm ce va fi. Activism, trăirism, hedonism care la tinerețe ține. De la o vârstă însă, unele escapadele pot părea ușor ridicule, o lipsă de măsură sau o exagerare. Eh, dar parcă îi mai poate controla cineva pe Săgetători, care au o asemenea provocare astrală.
Ei să fie fericiți. Firile artistice sunt binecuvântate cu o uriașă forță de creație. Arta interpretativă a unora poate atinge cote de exemplaritate rară. Creatorii, interpreții și toți cei ce activează în domenii ale performanței muzicale, teatrale, cinematografice, coregrafice, estetice sau sportive sunt minunat susținuți. Pot fi în formă dar pot fi în stare și să se autodepășească, să doboare recorduri, să se afirme.
Luna Plină din ziua de 5 martie este drept că nu le oferă cel mai agreabil moment astral. Atât Soarele cât și Luna în tranzit vor face cuadraturi cu Soarele lor natal. Unele disfuncții pot ține de relațiile cu familia din care provin, altele au ca loc de desfășurare sau miză un spațiu al autorității și funcției (poate doar ca o necesară readucere la normal, după atât huzur). Depinde de postura fiecărui individ, dar unii pot fi îngrijorați pentru propria lor soartă dacă sunt ori au fost cândva angrenați în mecanisme sociale și publice care nu au evoluat pe principii corecte.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...