sagetator
Continuă perioada bună începută cu aproximativ 10 zile în urmă, când sectorul lor natal s-a colorat brusc cu vibrațiile minunate ale unor planete benefice.Acestea se vor armoniza, intrând într-un dialog profitabil, cu planetele din Leu și Berbec, dându-le acestor nativi forță de a rezista fizic, psihic, ori, pentru a depăși boli și obstacole sufletești intense. Jupiter, încă în mișcare directă (în curând va intra în mișcare aparent retrogradă), le poate da impulsuri de care trebuie să țină cont, cărora să le dea curs sau pe care să-și construiască eșafodajul viitoarei lor evoluții personale sau publice, profesionale sau afective, organice sau chiar bănești.
Mai târziu, va fi mai complicat. Zilele de 5 și 6 decembrie se pot dovedi pentru acești nativi, în ciuda atâtor influențe favorabile, niște zile pline de griji și responsabilități parteneriale. Mulți vor fi cei care se vor întreba ce fac cu unii membri din familie, care au ei înșiși necazuri și pe care trebuie să-i ajute, ce fac cu o serie de bunuri pe care trebuie să le administreze sau ce fac pur și simplu cu viața lor de familie, cu afacerile sau chiar cu o serie de implicări ale lor în activități ce presupun notorietate, dar și risc.
Tendința generală este de abandon sau de reevaluare. Marte va intra pe 5 decembrie în sectorul drumurilor-surpriză, a călătoriilor din obligație, a secvențelor de viață care iau prin surprindere.
Sursa:Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...