sagetatorHoroscop Urania Sagetator 3-9 ianuarie 2015
Interesantă expresia pe care o va căpăta casa lor a II-a după 5 ianuarie, când, acolo, se vor afla în tranzit, Marte, mai demult intrat în acel locaș astral și nou venitele Venus și Mercur.Toate trei planetele vor dinamiza acest sector al cerului lor astral de natură să-i mobilizeze, să le stârnească interesul, să le provoace entuziasmul cu privire la un aspect nou de viață sau de profesie, pentru care, pentru a fi la înălțime, vor fi obligați să învețe, să exerseze.
Dar asta nu-i deranjează: dimpotrivă, este chiar un motiv de a se reculegere după risipa de sine din săptămânile trecute și să se concentreze pe un proiect, o propunere, o ofertă care li se ivește. Intră în joc și elemente din alte case ale cerului astral al săptămânii viitoare, care pentru ei, presupun un strop de nemulțumire de sine, mai multe regrete, o retrospectivă lucidă a existenței lor cotidiene și o raportare echilibrată la proiectele ce-i așteaptă.
Unii poate că au trecut prin momente stânjenitoare, alții au înregistrat un eșec; toate acestea sunt reevaluate pe fondul evenimentelor astrologice ale săptămânii viitoare și-i conduc spre ideea de mobilizare a resurselor personale.
Luna Plină privește cele două case ale banilor. Nu este neapărat nevoie să provoace o pierdere bănească dar poate sublinia o estimare anterioară incorectă: fie nu mai au nici o rezervă, fie nu mai au resurse, fie așteptările lor nu au fost realiste. De aceea vor fi obligați să-și regândească strategia bănească personală și/sau familială de așa natură încât să depășească acest moment ori să le prevină pe cele viitoare. Mai există o ipoteză: problemele bănești să fie provocate de copiii; aceștia fac „prostii costisitoare”, sunt bolnavi sau trebuie să fie susținuți financiar pentru a se pregăti într-un domeniu etc.). În această situație, nu este vorba de o pagubă în sine ci doar de dislocarea constantă, din bugetul lor, a unor sume mari de bani.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...