sagetatorHoroscop Urania Sagetator 30-5 februarie 2016
Pe 30 ianuarie, Săgetătorii au fel de fel de motive să-și facă griji ba cu prietenii, ba cu foștii tovarăși de drum într-un proiect comun, ba cu persoanele dragi inimii lor acum sau în trecut.
Pot veni vești care să-i amărască despre ce fac, cum se simt sau ce li se întâmplă acelora. Pot primi niște informații, aparent neimportante dar care au darul de a arunca o lumină nouă asupra unor nelămuriri mai vechi, explicând un gest, un comportament, o atitudine avută de aceia, la un moment dat. Nu sunt excluse surprizele legate de felul în care aceleași persoane înțeleg să se achite de o datorie, punându-i acum în dificultate pe nativii care se văd în imposibilitatea de a se îndrepta împotriva lor, din milă, din compasiune, din silă sau din dezgust. Dar paguba – mai mică sau mai mare – tot pagubă va rămâne.Pe 31 ianuarie, 1 și 2 februarie după-amiaza, până la ora 18, cele mai importante efecte astrale ale tranzitelor acestei perioade, se îndreaptă spre casa sănătății. Psihicul este tulburat de angoase, de spaima zilei de mâine, de prezentul complicat sau de propria evoluție a nativului din Săgetător. Unii chiar suferă, alții doar se enervează. Din 2 februarie seara și până pe 4 februarie Luna, în tranzit prin semnul lor zodiacal, este de natură să le dea mai mult curaj, un dram de optimism, permițându-le să-și revină la normal și să se apuce de treabă. Va fi o perioadă a muncii, a activismului, a energiei îndreptate spre activități utile.
Săgetătorii vor avea mai multă încredere în ei, chiar dacă, în ansamblu, contextul astral nu se va modifica substanțial. Din 5 februarie, ei își vor mobiliza toate resursele. Primul scop este să câștige bani. Familia din care provin va rămâne, însă, o sursă veșnică de cheltuieli care numai investiții nu se pot chema.
La capitolul comunicare, cei mai mulți vor fi iuți la vorbă, nu vor ierta pe nimeni, vor da replica cuvenită, nu vor rămâne datori și nu se vor lăsa intimidați.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...