sagHoroscop Urania Sagetator 8-14 noiembrie 2014
Urmează o perioadă care, în nota generală, este ușor de suportat, chiar dacă fundamental, din punct de vedere astrologic, este una complicată pentru cele mai multe zodii. Jupiter, în Leu, se va afla în mișcare directă, dându-le forță, aripi, optimism și șansă reală tuturor celor ce întreprind o serie de gesturi menite să le schimbe rostul în viață.Sunt avantajați toți cei care vor să plece din țară să muncească sau să învețe ori să capete experiență, notorietate și excelență. Speciale ar trebui să fie, de aceea, zilele de 14/15 noiembrie. Distribuția tranzitelor le lasă, pentru săptămâna viitoare, destule case goale, deci mai puține provocări.
Cât privește greul acestui moment, care provine de la „ghemul” din Scorpion, el motivează evenimentele legate de casa a XII-a, asta în măsura în care, în relație cu horoscopul nașterii lor, există puncte de întâlnire și de rezonanță. În principiu, ar trebui să fie vorba de o „apăsare” interioară, de un greu sufletesc care își are motivația într-un ideal neîmplinit, în proiecte bune dar risipite, în gol afectiv și singurătate.
Tranzitul se manifestă mai ales la nivelul emoțiilor și al stărilor de spirit. Această melancolie poate fi mai accentuată între 10 – 12 noiembrie. Soarele lor natal face cu planetele în tranzit din Berbec și din Leu mai multe trigoane reale, ceea ce poate fi, din alt punct de vedere, o sursă de energie, de satisfacție, un prilej pentru a trece la acțiune.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...