scorpionÎn ciuda faptului că întrega săptămână stă sub semnul acestei acumulări senzaţionale de vibraţii venind dinspre zodia Peştilor, totuşi cei care s-au născut în semnul Scorpionului vor avea o săptămână diferită de altor semne de apă, respectiv Racul şi Peştii. Acest semn începe să primească odată cu dimineaţa zilei de 12 martie mesaje alarmante, îngrijorătoare şi conflictuale legate de muncă, de relaţiile cu colegii şi cu şefii, dispute, certuri deschise, violente, acuzaţii, reproşuri, apărare, contraatac.


Marte care este guvernatorul nocturn al Scorpionilor îi împinge să iasă din poziţia retractilă sau în expectativă de până mai ieri şi să treacă la atac făţiş, la atac direct. Strategia se rezolvă din mers, reacţiile se justifică la faţa locului pe moment. Foarte multă spontaneitate şi extrem de mult imprevizibil. După 16 martie noutăţile, şocurile, surprizele, ineditul, stranietatea îşi vor spune cuvântul, pe de o parte în relaţiile de muncă. Unele pot să fie declanşate de contexte neobişnuite în care se desfăşoară o activitate, măsuri legislative, măsuri economice, măsuri luate de conducerea unei instituţii sau reacţiile pe care aceste măsuri le provoacă. Îi implică în mod direct pe aceşti nativi. Apoi este vorba de impactul pe care acelaşi tranzit îl are asupra sănătăţii cu prioritate asupra tuturor proceselor logice, gândire, raţiune, capacitate de a decide şi de a hotărî în momente de stres.

Tensiunea nervoasă, presiunea intracraniană, tulburările de vedere, tulburările generale ale tuturor organelor de simţ, ca şi cum ceva nu merge bine în cap, ceva s-a dereglat şi niciunul din aceste organe nu mai poate să răspundă stimulilor şi nevoilor fiziologice cotidiene îşi poate pune amprenta pe viaţa de fiecare zi şi a celor care nu se confruntă cu conflicte şi motive de supărare provenind de la locul de muncă. Cât priveşte avalanşa de vibraţii dinspre Peşti, de care vorbeam la începutul anticipării noastre astrologice, ea locuieşte până la refuz Casa a V-a, sentimente, creativitate, iubire, dragoste, jocuri, cu excesele de rigoare, cu imprudenţele de rigoare, aş îndrăzni să folosesc un cuvânt nu în intenţia de a jigni pe cineva, ci în intenţia de a contura iresponsabilitatea unor gesturi care presupun implicarea în jocuri e noroc, lansarea în aventuri erotice care nu au niciun Dumnezeu, nicio noimă, nici măcar nu au explicaţia plauzibilă a singurătăţii, a disperării, a curiozităţii, ci care reprezintă mai mult nişte cedări în faţa unor impulsuri trupeşti care nu mai pot să fie percepute corect. Poate şi pe fondul acestor tulburări de gândire de care am vorbit adineauri. Crize de gelozie, crize care presupun dorinţa uriaşă a unui nativ din Scorpion de a se asigura că iubitul sau iubita îi aparţine în integralitate, trup şi suflet, cu gânduri şi cu tot felul de sentimente nemărturisite. Din păcate acelaşi sentiment de a cotrobăi în sufletul celuilalt şi de a-l încuia într-o cămară se manifestă şi în ipostaza părinţilor care au sentimentul greşit, exagerat sau deplasat că fiul sau fiica lor sunt o propietate exclusivă pe care o pot administra după bunul lor plac.

One Response so far.

  1. Maria says:

    La scorpion este foarte adevarat va multumim,

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Taur...

, poate să reprezinte începutul unor disensiuni în ...

Horoscop Urania Rac...

Pentru cei care s-au născut în zodia Racului ...

Horoscop Urania Pesti...

Pentru cei care s-au născut în zodia Peştilor ...

Horoscop Urania Scorpion...

Cei care s-au născut în zodia Scorpionului vor ...

Horoscop Urania Gemeni...

Cred că cel mai interesant, dar şi cel ...