scorpionHoroscop Urania Scorpion 12-18 decembrie 2015
Partea bună a perioadei 12 – 18 decembrie o reprezintă, pentru Scorpioni, tranzitul planetei Venus prin semnul lor zodiacal natal, ceea ce le poate aduce protecţie, mici şanse sau „noroace”.Dimineaţa zilei de 12 decembrie evoluează în siajul zilelor anterioare, când Luna a tranzitat casa a II-a, a banilor din muncă proprie, şi unde, pe 11 decembrie, a alcătuit, împreună cu Soarele, faza de Lună Nouă, dându-le o perspectivă nouă asupra felului în care ar putea câştiga un ban în plus sau felului în care ar putea rezolva o chestiune de serviciu, un mai bun plasament al forţei lor de muncă.
În restul zilei de 12, 13 şi 14 decembrie (până la ora 15), Scorpionii se vor concentra pe studiu individual: trebuie să acumuleze, în scurt timp, un volum mare de cunoştinţe în vederea unei verificări, motiv pentru care memoria lor este pusă la încercare. Nativii vor avea dorinţa să înveţe din ambiţia de a face o figură onorabilă în faţa unei comisii, cu atât mai mult cu cât, respectiva examinare ar presupune obţinerea unui loc de muncă sau trecerea la un nivel superior de activitate.
Între 14 decembrie după-amiaza (după ora 15) şi 16 decembrie seara (până la ora 20), unii nativi pot intra în posesia unor informaţii sau comentarii privitoare la familia lor care îi pot tulbura.
Între 17 şi 18 decembrie, Scorpionii vor petrece mai mult timp cu copiii lor, manifestă tandreţe şi duioşie faţă de o serie de persoane apropiate lor sufleteşte dar, în egală măsură, ei vor fi tentaţi să se simtă bine, să guste din plăcerile vieţii, să se rupă de contingent.
În cazul unor Scorpioni de vârstă matură, se poate instala dorinţa de a verifica adevăratele sentimente ale prietenilor faţă de ei, onestitatea sau loialitatea acestora.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...