scorpionHoroscop Urania Scorpion 14-20 martie 2015
Evoluţia săptămânii viitoare ar putea decurge, în linii mari, pe următoarele coordonate: pe 14 mari reticenţe cu privire la plăţi sau cumpărături, întârzieri şi mici (sau mari, după caz) blocaje.Din 14 martie seara până pe 16 martie după-amiaza reticenţă, incapacitate de a răspunde, fel de a vorbi marcat de stres, crispare, inhibiţie, prudenţă. Tendinţă generală spre reacţii ostile şi secretomanie.
Între 16 şi18 martie, evenimente care se desfăşoară în cascadă, cu o doză mare de surpriză, de inedit legate de casă, patrimoniu, avere, relaţii de familie. Reacţii ciudate sau disproporţionate ale nativilor în faţa unor provocări pe aceste teme.
Între 18 martie după-amiaza şi 20 martie pe casa sentimentelor, a relaţiilor cu copii, a plăcerilor vieţii Scorpionii se confruntă cu tumultul unor unde de şoc emoţional. Unele pot fi plăcute, intense, altele însă pot da senzaţia de copleşire. Sub imperiul atâtor stimul şi atâtor presiuni, atâtor direcţii unii nativi cedează: fie se declară învinşi, fie epuizaţi, fie incapabili să mai reacţioneze.
Deleagă treburile urgente celor din apropiere sau pur şi simplu le abandonează pe toate, pentru mai târziu, când se vor recupera. Din fericire, această etapă de revigorare vine o dată cu seara zilei de 20 martie.
Casa sănătăţii indică suprasolicitare fizică, nervoasă, mai poate indica epuizare fizică, iritare, nervozitate, anxietate, crize de nervi, comportament irascibil, intolerant, reacţie de respingere a oricărui tip de aliment, refuz al hranei, recurgere la alcool. La locul de muncă, dacă nu se abţin, Scorpionii pot să o ducă tot într-un conflict.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...