scorpionHoroscop Urania Scorpion 15-21 iunie 2015
Problemele sociale şi profesionale de maximă importanţă se menţin în sectorul casei a X-a care, pentru unii, înseamnă „şoc şi groază”, pentru alţii doar curajul de a trece prin (ori pe lângă) Cercul de Foc al Pacificului.Planetele care tranzitează această casă a X-a, întreaga săptămână viitoare, sunt fundamental bune, poate prea intense, dar nu neapărat aducătoare de necazuri.
În schimb, rea este cuadratura Soare/Saturn care presupune că tot ceea ce vine dinspre o imagine publică, o funcţie,o responsabilitate, se răsfrânge neplăcut, periculos sau extrem de complicat asupra fiinţei lor, care îl are pe Saturn, în ultima lui turnantă, pe casa I a personalităţii lor, de unde operează pe „destin deschis”.
De aici riscurile şi problemele majore pe toata gama ipostazelor posibile particularizate pentru fiecare nativ în parte după vârstă, meserie, rol avut până acum în societate. De aici şi ipostaza unor reconfigurări continue care vor fi resimţite ca atare, reale, implacabile între 20 şi 22 august.
Pe 15 august unii vor încerca piruete cu iz public sau propagandistic, alţii vor face doar, în cercul lor restrâns, demonstraţii de forţă. Unele dintre aceste soluţii se vor dovedi inutile sau chiar periculoase. Pe 16 şi 17 august, recursul la prieteni (solidaritate, concordanţă de opinii, acţiuni comune etc.) se reduce la nivelul discuţiilor şi al perisabilităţii acestora.
Între 18 şi 20 iulie, nativii fac efortul distanţării de sursele de conflict şi de stres pentru a elabora tot felul de strategii. Între 20 şi 22 august unii nativi nu se vor simţi bine în pielea lor. Ceva îi deranjează în permanenţă, fără motiv aparent. Alţi însă se vor confrunta cu o ipostază-limită, cu o situaţie bine definită pe care o percep ca un atac la adresa lor.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...