scorpionHoroscop Urania Scorpion 18-24 aprilie 2015
După 20 aprilie, când Soarele va intra în zodia Taurului, ce susține casa a VII-a, închizând cu Jupiter din Leu și Soarele natal al Scorpionilor un careu în T extrem de dur, tabloul general de impulsuri și reacții personale al acestor nativi se complică.Soarele în tranzit, în opoziție cu Soarele lor va crea premize complicate legate de parteneriat, căsătorie, divorț, partaj, administrare a bunurilor într-un parteneriat comercial. În Taur se mai află, Mercur și Marte care pur și simplu se radicalizează și își sporesc înzecit puterea în prezența Soarelui, acutizând conflictele mai vechi, ducând vechile disensiuni în pragul unor rupturi cu consecințe grave sau în pragul unui proces.
Nici ce se spune, nici ce se face, nici felul în care se acționează pe fundalul acestei uriașe provocări nu e nici util, nici ceea ce trebuie și nu poartă nici măcar umbra unui risc asumat cu fie și doar 1% șansă de câștig. Nimic nu e rezonabil în aceste demersuri făcute pe un rost astral de încleștare, încrâncenare și uriaș subiectivism. Depinde și ce rol va juca, pentru fiecare în parte, Jupiter în casa ridicării în rang și demnități, care poate funcționa ca un dirijor de karmă al momentului. Luna Nouă din ziua de 18 aprilie privește casa sănătății de unde și îndemnul astrologului spre cumpătare, măsură, autocontrol.
Evitați enervările cu orice chip chiar dacă sunteți sănătoși, tineri și în formă excelentă. Acest moment astral mai poate aduce incidente, accidente sau situații neprevăzute la locul de muncă, în regimul muncii conflicte în legătură cu munca de fiecare zi, cu meseria. Uneori, ele se pot declanșa pe 18 aprilie și se pot complica, între 23-25 aprilie.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...