scorpionHoroscop Urania Scorpion 19-25 decembrie 2015
Între 19 şi 20 decembrie nativii din Scorpion se pot confrunta cu dureri de cap, tensiuni nervoase, puseuri de hipertensiune, tulburări de vedere, instabilitate emoţională. Tendinţa generală este de a reacţiona disproporţionat, enervându-se din orice.Sunt vulnerabile în faţa acestui tranzit astral şi persoanele care, indiferent de vârstă, au o sensibilitate la nivelul sistemului renal pentru care stresul, enervarea şi oboseala sunt factori de risc.
Acelaşi context astral pune pe jar relaţiile la locul de muncă cu toată lumea – colegi, şefi, subalterni, colaboratori sau chiar cu străinii cu care intră în contact pe fondul activităţii curente. E nevoie de mult autocontrol pentru că, deşi motivul de la care pleacă un conflict este minor, el poate declanşa măsuri radicale, cu consecinţe neplăcute.
Pe 21 şi 22 decembrie ei pot să revizuiască alianţele, colaborările sau orice alt tip de relaţii parteneriale, inclusiv de cuplu. Acelaşi aspect, îi face mai sensibili sau maleabili în a accepta tot felul de ipostaze ce presupun apropierea de cineva pe care, în prezent, în sufletul lor nu-l prea simpatizează sau apreciază. Poate fi vorba de un calcul, de o tactică sau de o concesie acceptată într-o etapă dificilă relaţională.
Pe 23 şi 24 decembrie, Scorpionii se vor confrunta cu o ipostază astrală ce-i pune în dificultate: pe de o parte trebuie să decidă într-o chestiune financiară sau de natura unui avantaj material dar condiţiile pentru adjudecarea lui sunt majore şi greu de acceptat ori dus la îndeplinire.
Pe 25 decembrie ei se vor afla în ipostaza de a se exprima cu dificultate. Numeroasele rezerve sau inhibiţii care îi controlează provin din dorinţa lor de a nu deveni, prin explicaţii sau mărturisi, vulnerabili. Aspect dezavantajos pentru toate tipurile de comunicare şi rostire publică sau oficială (un examen, de exemplu).
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...