scorpionHoroscop Urania Scorpion 20-26 decembrie 2014
Saturn, care a intrat în Scorpion pe 5 octombrie 2012, va părăsi acest semn pe 23 decembrie 2014, intrând în Săgetător.Pentru acești nativi, tranzitul capătă o importanță deosebită. Scapă de limitele și condiționările acestei planete rigide, dure și de destin care i-a obligat să se reconfigureze (sau să suporte consecințele unor fapte de viață insuficient gândite). Unii l-au perceput ca o povară, alții ca o pedeapsă, alții ca un reper care i-a obligat în permanență să se măsoare cu ei înșiși și să se autodepășească.
Fericiți, cei din urmă! Din 23 decembrie, această planetă se va afla în casa banilor câștigați din muncă, prin efort propriu. Restul evenimentelor astrologice specifice săptămânii viitoare ocupă, sau acaparează, casa a III-a, în multiplele ei semnificații. Depinde de vârstă, de statut social și de intențiile de viață: deși urmează sărbătorile de iarnă cu întreaga lor jubilație, totuși, este momentul unor opțiuni școlare, profesionale sau de început de drum ce presupun asumarea unor sarcini și obligații menite să-i conducă la absolvirea unor forme de școlaritate.
Pe 22/23 decembrie călătoriile se pot complica prin întârzieri, disfuncții de toate felurile, blocaje; altele pot fi anulate sau amânate. O oprire neprogramată, la un drum mai lung, trebuie luată în calcul, pentru a se asigura o marjă de siguranță (mai ales dacă este vorba de conexiuni cu mijloace de transport diferite: mașină, tren, avion).
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...