scorpionHoroscop Urania Scorpion 20-26 februarie 2016
Pentru acești nativi funcționează, spre deosebire de alte zodii, dictonul: „noaptea e un sfetnic bun”, nu atât pe ideea unui răstimp în care spiritele agitate își pot găsi liniștea cât, mai ales, datorită unui interesant trigon regal pe semne de Apă care se construiești între o Lună puternică, în domiciliu, în Rac, Marte, la rândul lui, în domiciliu, în Scorpion și planetele din Pești, dintre care Neptun e și el, în domiciliu.
Această configurație, sporită de magnetismul specific nopții, le poate induce Scorpionilor vise premonitorii, stări telepatice, flash-uri care își proiectează lumina revelatoare peste secvențe de viață tulburi, intuiții. Gândurile lor se rostuiesc rapid, grație acestei perspicacități amplificate de tranzitele de care vorbim, de o imaginație fecundă și de o vervă spirituală extrem de productivă nu doar într-un plan practic ci și într-unul sufletesc, emoțional, artistic, creativ, sentimental.Restul zilei de 20 februarie (după ora 4 – 5 dimineața) până pe 24 februarie, îi pune, chiar împotriva voinței lor, în prim-planul atenției publice prin exercitarea profesiei, a funcției sau a unei misiuni liber asumate. Unora, această provocare, s-ar putea să le placă, tocmai pentru că le permite etalarea unor calități personale, în momente speciale.
Din 22 februarie după-amiaza și până pe 24 februarie, Scorpionii ar trebui să fie atenți la ceea ce se întâmplă cu prietenii lor, cu o persoană dragă, cu copiii lor. Este vremea Lunii Pline în Fecioară care dezvăluie sau care permite rezolvarea, aparent ca de la sine, a unor situații confuze care, direct sau indirect, în vizează și pe ei. Nu e un moment al fericirii ci mai degrabă unul al observației atente și al concluziilor necesare.
Pe 25 și 26 februarie, Scorpionii se retrag în cutia lor de rezonanță, se odihnesc, se liniștesc, se distanțează de provocări și agitația sterilă pentru a face calcule și strategii.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...