scorpionHoroscop Urania Scorpion 22-28 noiembrie 2014
Casa I, a personalităţii Scorpionilor, se curăţă tot mai mult în ultimele zile de reziduurile tranzitelor grele, din ultima perioadă, prin semnul lor natal. Saturn a rămas singur şi, implicit, mai slăbit. Mercur va părăsi şi el această zodie pe 28 noiembrie, intrând în casa a II-a a banilor şi creând premize favorabile unor schimbări de registru „fiscal”.Se intră în normalitate, se intră în legalitate, se poartă discuţii fireşti despre cum trebuie acţionat corect cu o serie de persoane ce ţin, direct sau indirect, de justiţie, lege şi punerea ei în aplicare (avocaţi, experţi, consilieri.). Dar acolo deja se află Soarele şi micul benefic Venus, care vor contribui la un beneficiu ce poate să provină de la regimul muncii, al plăţilor de orice fel.
Nu sunt excluse surprizele plăcute legate de posibilitatea schimbării locului de muncă, de găsirea unuia (în condiţiile şomajului) sau al schimbărilor remarcabile de rost, post, funcţie într-o instituţie unde se activa într-o poziţie modestă.
Şanse ca unii să fie numiţi în posturi de conducere sau ceea ce se cheamă, generic, „şef”. Un alt aspect excelent îl reprezintă părăsirea de către Luna Neagră a casei a X-a, a rolului social, a puterii sau imaginii publice. Urmează un moment de respiro, dar şi de refacere.
Luna Neagră va intra în casa relaţiilor cu o serie de apropiaţi, relaţii bazate de interese comune sau scopuri în virtutea cărora au cooperat, pe care le va altera profund.
Sursa:Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...