scorpionHoroscop Urania Scorpion 23-29 mai 2015
Planetele aflate acum în casa a VIII-a a banilor îi leagă pe Scorpioni de o serie de persoane care stau la baza unor acte, gesturi, decizii ce le-au fost adresate și care le-au permis să intre în posesia unor bani cash sau a unor bunuri, servicii, avantaje la un moment dat.Acum nota generală este de discuție în jurul acelor evenimente trecute precum și analiza respectivelor acte. Pe fondul unor complicații de moment, unii nativi vor avea tendința de a retracta ce au spus.
Ori de a schimba tactica în mod subtil (mai ales pe 28 și 29 mai). Deși Soarele lor face teoretic aspecte armonice cu planetele din Rac și Pești, totuși nu poate fi vorba de mari realizări sau oportunități care să rezultate de aici; mai ales în ceea ce o privește pe Venus, aceasta este obstrucționată de Uranus, indicând surprize de la locul de muncă ori o reflectare negativă a faptelor prezentate asupra locului și rolului lor profesional (zile de risc 23, 24 și dimineața zilei de 25 mai).
Tentativă de a stabili o colaborare sau de a cultiva relații utile. Din păcate, în ciuda eforturilor sau a propunerilor, beneficiul de la foștii aliași, prieteni sau colegi de scop comun este redus ori, și mai rău, aceia complică situația în chip nedorit. Evoluție stranie a relațiilor afective. Afectați de ipostazele de viață pe care le trăiesc, unii nativi pot avea reacții dure, pot manifesta indiferență sau își pot varsă nervii pe cei dragi. Astfel, între 25 mai după-amiaza și 27 mai comportamentul lor va fi catalogat de către cei apropiați ca „imposibil”. O altă tendință astrală îi poate face pe cei mai în vârstă ursuzi, secretoși sau chiar ostili dialogului.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...