scorpionHoroscop Urania Scorpion 25-1 mai 2015
Casa a VII-a a parteneriatului cu toate ipostazele de viaţă pe care le presupune, de la căsătorie, parteneriat, contract, la duşmani şi procese este în continuare alimentată de prezenţa Soarelui şi a planetei Marte (guvernatorul lor nocturn), ceea ce nu este de loc convenabil pentru ei pentru că nu e simplu de trăit cu două opoziţii importante şi foarte active la Soarele natal.Din 1 mai, Mercur se va muta în Gemeni, în casa a VIII-a a banilor, a bunurilor şi a beneficiilor materiale de la alţii, poziţie din care va genera discuţii pe tema patrimoniului, avantajelor, câştigurilor şi demersurilor bazate pe înscrisuri oficiale.
Pentru perioada pe care o analizăm nu se poate vorbi de contradicţii sau ipostaze contradictorii dar ele se vor afirma mai târziu, în luna mai. Perioada analizată (25 aprilie – 2 mai a.c.) le mai aduce aceloraşi nativi din Scorpion implicarea într-o chestiune publică (imagine, putere, autoritate, demnitate profesională) majoră ce îşi are originea în asocieri şi contracte mai vechi ce îşi vădesc acum viciile de formă şi conţinut.
Tendinţa generală a acestor nativi este de a reacţiona impulsiv, temperamental, disproporţionat faţă de felul în care se pune problema, într-o primă ipostază. Dar, ceea ce îi surprinde pe cei din jur, este lipsa lor de supleţe, reacţia lipsită de diplomaţie şi adecvare la subiect ceea ce poate ridica numeroase semne de întrebare asupra naturii reale a conflictului abia conturat. Într-o astfel de ipostază e nevoie absolută de ajutor de specialitate (avocaţi, consultanţi din domeniile vizate etc.). Între 30 aprilie şi 2 mai se impune recuperare, linişte, refacere, reechilibrare fizică şi psihică.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...