scorpionHoroscop Urania Scorpion 27-2 ianuarie 2015
Problemele majore legate de funcţie, nume, renume, rang, demnitate şi casă sau familie se concentrează după 2 ianuarie 2015 şi evoluează, oscilant până când, în prima săptămână a lunii februarie 2015, se va reedita întreaga situaţie, ori chiar se va ridica cota de alarmă privind intensitatea desfăşurării lui şi consecinţele ce decurg de aici.Rezolvarea acestor ipostaze de viaţă ţine de primăvara/vara anului viitor. Casa schimbului de idei şi informaţii depinde şi de nivelul sau direcţia spre care se îndreaptă dialogul. Pentru învăţare, contextul, în ciuda vacanţei şi sărbătorilor care presupun o pauză într-un proces pedagogic, este avantajat de astre.
Nativii pot învăţa (mai ales în ipoteza unui examen apropiat) mut, bine, temeinic. Alţii se pot întâlni cu rude, cunoştinţe sau vecini şi pot avea cu aceştia un schimb de replici marcat de discreţie sau vădind, de-a dreptul nepoliticos – că nu au chef de vorbă. Dacă acest schimb de idei se desfăşoară într-un cadru relativ oficial sau instituţional, atunci se poate vorbi de o conversaţie reticentă, greoaie, cu multe abţineri în privinţa detaliilor sau argumentelor.
Pe acest fundal general care îşi pune amprenta, direct sau indirect, pe relaţiile sociale, se pliază aspectul astral specific zilelor de 31 decembrie 2014 şi 1 ianuarie 2015 când radicalismul şi intoleranţa îşi vor spune cuvântul, cu toate că, nu asta ar fi indicat să se întâmple. Tendinţă generală de a ameninţa cu ruperea relaţiilor contractuale, matrimoniale, financiare.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...