scorpionHoroscop Urania Scorpion 28-3 aprilie 2015
Centrul vieţii şi activităţii Scorpionilor este legat, săptămâna viitoare, de muncă şi sănătate. Toate avertizările noastre cu privire la un risc dar şi la o conduită adecvată pentru a preîntâmpina o serie de afecţiuni noi ori de a le agrava pe cele cronice, rămân valabile.Doar că, prin apariţia în acest câmp astral, a planetei Mercur, începând cu 31 martie, latura activităţii psihice este solicitată de încă o ipostază, indusă de acest tranzit. Ea priveşte sau „loveşte” comunicarea, verbalitatea, exprimarea orală dar şi capacitatea de a înţelege un mesaj, o informaţie ori de a reda un conţinut ideatic.
Aici se pot produce, în funcţie de vârstă, tablou clinic general, constituţie, o tulburare: unii pot înţelege mai greu sau incomplet ori eronat un mesaj verbal, alţii citesc dar nu înţeleg nimic sau încurcă noţiunile. Cei afectaţi de aceste tranzite afirmă că „li s-a pus o ceaţă pe creier”.
Această formulare sau oricare alta asemănătoare, vrea să spună că ei înşişi simt că ceva în mecanismul proceselor lor de gândire nu funcţionează normal, ca înainte. Tendinţa generală este să dea vina pe ceva sau cineva: că sunt obosiţi, că i-a enervat o persoană, că n-au dormit bine. În realitate, este vorba de o suprasolicitare a fiziologiei sistemului nervos central. Fireşte că somnul insuficient, alimentaţia defectuoasă, implicarea în conflicte etc. contribuie, amplifică dar nu justifică fenomenul acestor funcţii date peste cap. Sunt vulnerabili cei în vârstă, cei cu afecţiuni sau accidente vasculare, cei cu o conduită lipsită de măsură şi temperanţă. Medicaţia adecvată şi atenţie suficientă cantitativ!- este fundamentală în această perioadă. Zile de risc sporit 3 şi 4 aprilie.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...