scorpionHoroscop Urania Scorpion 28-3 februarie 2017
Între 28 și 29 ianuarie după-amiaza, casa, relațiile cu părinții, grijile privitoare la patrimoniu vor fi marcate de revoltă, furie, nemulțumire. Luați prin surprindere, nativii vor face o trecere în revistă a soluțiilor, a riscurilor și a consecințelor. Fiind vorba de faza de Lună Nouă, în cuadratură cu casa I a personalității lor, unii s-ar putea afla în fața unui nou început (altă casă, alte relații, etc.).
Pe 28 ianuarie, Marte va intra în casa muncii pe care o va „dinamiza” într-un chip exagerat. Certurile și conflictele pot fi din ce în ce mai intense sau din ce în ce mai greu de ținut sub control; ele se pot naște între angajați, indiferent de ierarhie. Aspectul stresant, cu efecte juridice în timp, va dura până pe 10 martie.Între 29 ianuarie (după ora 18:11′) și 31 ianuarie, stare bună afectivă. Cei tineri, se vor cufunda în plăcerile dragostei, ale divertismentului, ale bucuriilor artistice. Ipostaze astrale favorabile actorilor, cântăreților, balerinilor, artiștilor plastici, celor care lucrează în modă.
Între 1 și 3 februarie, până la ora 03:50′, nervi întinși la maximum, la locul de muncă. Motivele de stres pot fi multiple: sarcini de serviciu contradictorii, avarierea utilajelor, neconcordanță între sectoarele de activitate, decizii care nu pot fi puse în practică, observații critice.
Pe 3 februarie dimineața, în casa muncii, va intra și planeta Venus. Pentru câteva zile, lucrurile ar părea că se îndreaptă dar dinamica astrală se va radicaliza pe măsură ce va trece timpul, generând, până pe 6 iunie, noi situații critice. În același registru se va înscrie și sănătatea: crize de nervi, pusee de hipertensiune, tulburări de gândire, stări de agitație, insomnie, disfuncții renale care se vor intensifica sau se vor atenua în funcție de tranzitele acestei primăveri. Din 3 februarie, se vor insinua divergențe parteneriale provocate de orgolii și ambiții personale.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...