scorpionHoroscop Urania Scorpion 28-6 martie 2015
Casa sănătății e de departe cea mai solicitată casă.. Aici se instalează o serie de condiționări astrale care pot determina alterarea stării de sănătate sau măcar de echilibru fiziologic. Solicitat (ca și săptămâna trecută), rămâne tot „capul”, ca zonă anatomică cu referire la toate organe localizate acolo și funcțiile lor.Nota generală este de suprasolicitare a creierului prin stres, presiune psihică, tensiune nervoasă, de hiperfuncție. În opoziție aceste descărcări energetice dar și nervoase obosesc rinichii și funcțiile suprarenalelor.
Zilele de 28 martie și 1 februarie pot deveni repere într-o evoluție a stării de sănătate a fiecărui nativ, mai ales dacă nu mai e la vârsta tinereții iar vigoarea organică este redusă prin operații, boli cronice, afecțiuni sezoniere etc. Unele forme de suferință pot apare brusc, pot dura puțin, pot trece aparent din senin și pot dezvolta aspectul unei suferințe acute, a unei crize atipice.
A doua semnificație a aceleiași case ne dă indicații despre o evoluție fulminantă (sau măcar „specială”) la locul de muncă unde surprizele, conflictele se țin lanț, Un talmeș-balmeș al relațiilor și intereselor îi pot transforma pe Scorpioni în ținta colegilor ori sacul de box al șefilor.
Nu luați decizii la mânie, nu răspundeți, cum se zice în popor, „cu aceeași monedă”. Fiți rezonabili. Luna Plină privește relațiile sociale, prieteniile, relațiile de grup, dar și cele de dragoste: stângăcii în administrarea vanităților și dorințelor personale, rigiditate, egoism sau interes personal prost disimulat. Uneori, tendința de a-i manipula pe cei apropiați poate stârni replici usturătoare.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...