scorpionHoroscop Urania Scorpion 29-5 decembrie 2014
Luna Neagră va începe să-şi joace rolul, stricând – discret, dar temeinic -, multe dintre relaţiile bazate pe scopuri şi interese comune. Nativii renunţă la o serie de persoane, ignorându-le sau alungându-le de-a dreptul din anturajul lor, dar şi alţii îi cam părăsesc.Banii sunt un capitol important şi complex, mult prea bogat în sensuri şi semnificaţii pentru a fi epuizat acum şi aici.
Cert este că, între muncă sau orice fel de activitate plătită şi bani se naşte un conflict controlat sau dirijat de însuşi Jupiter din casa puterii, pe fondul unei ”încrâncenări” astrale menţinută de Saturn, în chiar semnul lor natal.
Şi nu e de loc simplu de rezolvat, cel puţin acum. Zilele de 5 şi 6 pot aduce un flux de ştiri dintre cele mai contradictorii şi mai greu de verificat. Unele induc teamă, altele sunt greu de crezut. Par simple zvonuri, dar se va dovedi că nu au fost aşa. Seara zilei de 4 decembrie, dimpreună cu dimineaţa zilei de 5, reprezintă o confruntare dramatică între planete, care, pentru unii nativi, nu va rămâne fără consecinţe. Unele se vor putea observa şi trăi imediat.
Altele, mai perfide, vor avea nevoie de timp: până în vara lui 2015. Marte va intra pe 5 decembrie în casa lor a IV-a. Deşi va avea un tranzit scurt (până pe 12 ianuarie 2015), atenţie! – el va zdruncina tot ceea ce înseamnă echilibru de familie, avere, zestre, rezervă patrimonială sau bănească pentru zile grele.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...