scorpionHoroscop Urania Scorpion 3-9 ianuarie 2015
Mercur și Venus vor intra în casa a IV-a și, de acolo, vor crea premizele unor preocupări sau solicitări din categoria „priorități” care îi vor transforma pe mulți nativi aparținând acestei zodii în niște ființe meticuloase, riguroase și hărnicuțe, ba chiar în niște gospodine. Relațiile de familie vor avea o evoluție abruptă și cam bolovănoasă: nimeni nu va ieși neșifonat din aceste confruntări.Luna Plină din ziua de 5 ianuarie ridică o problemă majoră de comunicare și una de atitudine dar, mai ales, creează premizele unei disfuncții de ordin profesional. Fie locul de muncă trece, ca întreaga instituție de care aparține, prin transformări, fie doar ei vor fi „restructurați”. Dacă lucrează autonom sau pe cont propriu vor fi constrânși de împrejurări să procedeze ei înșiși la schimbări care nu le convin.
După cum, nu sunt excluse conflictele sonore, certurile și acuzațiile care provin de la colegi, șefi etc. Situația e complicată și de felul brusc dar totodată brutal în care lucrează astrele pe casa muncii lor. Evenimentele au o doză de surpriză și se derulează oarecum neobișnuit sau atipic; de aici și dificultatea în a ține piept acestor provocări astrale. Luna Plină își poate pune amprenta, mai explicit sau mai discret, pe cele două case ale învățăturii, subliniind limitele cuiva și explicând de ce, într-o anume direcție școlară, pedagogică sau de cunoaștere, nu s-au înregistrat progresele, succesele sau rezultatele cuvenite.
Oboseala, plictisul, rutina, dezinteresul, poate chiar o afecțiune ori o suferință morală le-a abătut atenția de la studiu și le-a redus capacitatea de a învăța. Alteori, însă, această fază poate să le dezvăluie nativilor că nu sunt apți pentru o disciplină, că nu au vocație pentru o profesie, permițându-le să înțeleagă de ce se tot pregătesc dar nu reușesc. Această concluzie, odată înțeleasă, îi va obliga să accepte, schimbarea planului de viață sugerat chiar de semnificația pozițiilor Nodurilor Lunare (Sensul vieții și Pedeapsa în viață), care le modelează existența, în prezent.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...