scorpionHoroscop Urania Scorpion 30-5 februarie 2016
Întreaga zi de 30 ianuarie s-ar putea dovedi una încărcată de o neliniște continuă. Medicii îi spun anxietate. Pentru unii Scorpioni, această stare interioară s-ar putea apropia de semnificația acestui termen medical, care presupune o neliniște nemotivată, o agitație a spiritului sau chiar și a trupului fără substrat real, obiectiv. Adică, să nu aibă, cum zice românul, „stare”.
Unii vor lua un calmant, alții vor dormi, alții vor încerca să-și găsească o preocupare care să-i facă să uite de acest tremolo interior deranjant. Pentru alții, însă, vor exista motive reale al căror substrat trebuie căutat în evenimentele mai vechi de un an și care, din străfundurile conștiinței lor, sună a pericol. Situația se perpetuează pe 31 ianuarie, pe 1 și 2 februarie, până la ora 18, când s-ar putea să nu mai fie vorba doar de impresii subiective ci și de fapte concrete, majoritatea având o legătură, directă sau indirectă, cu rudele „de sânge”ale nativului, care se confruntă cu ipostaze de viață ce intră în contradicție cu interesele sau proiectele lui, situație care se accentuează cu fiecare zi care se apropie de 5, 6 sau 7 februarieEste vorba de o perioadă când toți factorii interni – organici sau psihici – sunt răscoliți de evenimente. Multe dintre ele vor avea tendința să-l „radicalizeze”, în intenții, decizii și soluții, pe nativul din Scorpion. Între 2 februarie seara și 4 februarie, depinde de locul și rolul în societate al fiecărui nativ, de vârstă și miza personală, se identifică o serie de gesturi menite să rezolve o chestiune bănească pe sau într-o relație cu străinătatea.
Uneori, pentru a duce la bun sfârșit acest proiect, unii nativi vor recurge la prieteni, cunoscuți, aliați, copii, persoane dragi. Soluție total neinspirată acum și pentru viitor. Din 5 februarie, Scorpionii vor fi meticuloși, circumspecți, riguroși cu datele, cifrele, volumul sau mesajul unor informații pe care le vor verifica atent.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...