scorpionHoroscop Urania Scorpion 4-10 aprilie 2015
Probleme curente de muncă și sănătate operează și pentru perioada cuprinsă între 4 și 10 aprilie cu vigoare, la fel ca în săptămânile trecute.



Doar că acum se adaugă ceva, deloc nesemnificativ: o Lună Plină și o eclipsă chiar pe această direcție a caselor VI – XII , adineauri invocate. Sunt de așteptat momente semnificative sau măcar cu valoare simbolică, de avertisment sau anticipare a ceea ce urmează să se desfășoare pe aceste segmente: schimbări în regimul de muncă propriu zis, modificări ale statutului personal (într-o ierarhie, ca atribuții etc.), ca raport salarial. Nu toate sunt primite cu inima deschisă pentru că aceste modificări fie au capacitatea de a schimba stilul de viață fie de a-l complica. Nu este moment ce poate fi trecut cu răbdare sau diplomație, dimpotrivă, trebuie luată o decizie, trebuie de dat un răspuns ferm, eventual de dus o mică „bătălie! Pentru apărarea drepturilor anulate sau limitate.
În unele condiții, acest context astral, poate leza, supăra sau enerva prin abuzul care se comite asupra dvs. Păstrați-vă calmul dar nu rămâneți indiferenți. Dacă este vorba de sănătate lucrurile stau, cel puțin în preajma datei de 4 aprilie, sub semnul unei stări organice care se instalează brusc. Nu neapărat grav, dar deranjat sau alarmant. În funcție de vârstă și de starea de sănătate ori de întreg tabloul clinic, chiar și simptomele aparent banale trebui să fie controlate. Nu ezitați să faceți un consult medical sau efectuarea unor analize. Atenție mărită acolo unde există afecțiuni ce leagă într-o logică anume funcția rinichilor de tensiunea arterială și funcțiile cerebrale. Zilele de 6, 7 și 8 aprilie pot aduce supărări mocnite, conflicte, încăpățânări. Zile proaste pentru chestiuni procesuale.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...