scorpionCei care s-au născut în zodia Scorpionului vor avea două zile în care nu vor fi în apele lor. 6 şi 7 ianuarie se asociază cu tristeţe, nemulţumire, cu gânduri răscolitoare, femeile vor avea tentaţia de a se văita, de a se jelui, de a comenta ori de a plânge într-o mai mare sau mai mică singurătate. Pe 10 şi 11 ianuarie situaţia se complică pe Casa a III-a, cea legată de călătorii, de dialoguri sau de învăţătură.
Devin rigizi şi crispaţi, apelează mereu la noţiuni fundamentale, la norme, la proverbe, la citate din clasici, la textul de lege, la argumentele unor persoane cu greutate care să le susţină lor un punct de vedere destul de şubred, însă. Este un moment în care din punctul de vedere al şcolarităţii lucrurile sunt cam amestecate, ziua însăşi, când se construieşte aspectul de Lună nouă, 11 ianuarie, este stresantă.Cei care sunt copii, adolescenţi învaţă greu, învaţă puţin, învaţă cu efort, învaţă împotriva dorinţei. Această lipsă de chef şi de predispoziţie interioară se asociază şi cu crize de revoltă, trântesc cartea, trântesc uşa, se duc la ceai, se duc la dans, se duc la plimbare, numai la bibliotecă sau în facultate nu.
Este un moment de revoltă, de refuz, de respingere totală nu a unui obiect de studiu sau al unui capitol, ci al unui mod de viaţă care nu le place. Părinţii vor avea oarece de furcă cu tinerii care trec acum printr-un moment de profundă disonanţă între ei şi obligaţiile şcolare profesionale sau universitare care au ei sentimentul că sunt inutile sau că sunt pedeapsă curată ori că sunt de o maximă gratuitate pentru că ei vor să facă altceva.
Nu văd la capătul drumului şi implicit al acestui efort ori sacrificiu de timp liber şi distracţii niciun fel de avantaj, niciun câştig, iar părinţii nu prea au spor şi nu reuşesc nici să-i convingă, nu au nici argumente şi mai ales bat la uşi închise. Pentru restul celor care s-au născut în zodia Scorpion săptămâna viitoare mai aduce o serie de evenimente surpriză legate de familie. Membrii de familie care nu sunt în formă, unora li se întâmplă ceva, un accident, un necaz, un eveniment.
Poate că într-o astfel de logică Scorpionii trebuie să scoată nişte bani pentru a rezolva problemele de familie. Între bani şi familie este o relaţie destul de strânsă, ea este destul de furtunoasă, are aspectul de eveniment neprevăzut şi de eveniment mai puţin plăcut, după cum se conturează cu impregnanţă şi ideea că trebuie să intervină în viaţa acelora, este imperios necesar să fie prezenţi mai ales din punct de vedere financiar, decât moral sau fizic.
Săptămâna este puţin dezarticulată, confuză şi s-ar putea ca unora să nu le aducă nimic din ceea ce am spus, dar într-o astfel de situaţie în care nu se alege niciuna dintre direcţiile conturate de noi, Scorpionii nu se vor simţi bine în ansamblu şi se vor văita sau vor comenta cu cei apropiaţi „că nu ştiu cum se face, dar nu e bine deloc.
Nu ştiu de ce, dar nu sunt în apele mele”. Această concluzie vorbeşte nu neapărat despre o stare a trupului sau despre o boală, ci despre o disfuncţie psihică, psiho-fiziologică care îi face să nu se plieze pe realitate, să nu răspundă stimulilor din afară într-un fel corespunzători şi să fie foarte greu adaptabili.

One Response so far.

  1. onutza says:

    foarte adevarat! va pwp si continuati sa ne dati aceste previziuni 🙂

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Taur...

, poate să reprezinte începutul unor disensiuni în ...

Horoscop Urania Rac...

Pentru cei care s-au născut în zodia Racului ...

Horoscop Urania Pesti...

Pentru cei care s-au născut în zodia Peştilor ...

Horoscop Urania Scorpion...

Cei care s-au născut în zodia Scorpionului vor ...

Horoscop Urania Gemeni...

Cred că cel mai interesant, dar şi cel ...