scorpionHoroscop Urania Scorpion 8-14 noiembrie 2014
8-15 noiembrie: pagină de teatru! Va fi una din acele săptămâni densă în evenimente, trăită intens, care mobilizează toate resursele de energie, inteligență sau rezistență interioară, așa cum, în general, le place Scorpionilor să trăiască, pentru a-și dovedi valoarea sau puterea.Provocările din afară vizează persoana unui nativ ce aparține acestei zodii, personalitatea, comportamentul, trăirile sau – cine știe? – chiar destinul. Este ultima zvâcnire de forță a planetei Saturn, care se pregătește să părăsească zodia Scorpionului și care acum, combinându-și vibrația cu cea a Soarelui și cu a celor două planete personale – Venus și Mercur – demonstrează că nu și-a epuizat rolul astral. Pe acest fundal, orice este posibil.
Depinde de zestrea astrală a fiecărei persoanei ce s-a născut în această zodie și de întreaga evoluție personală și socială de până acum. Vor fi și oameni pe care acest Saturn, aflat pe ultima turnantă, îi va lua pe nepregătite (poate unii tineri, poate unele femei).
Vor fi însă adulți care vor ieși victorioși. Nu și cei care aruncă în joc numele, funcția sau „obrazul”. Miza puterii, pe relația casa I/casa a X-a, e acum de-a dreptul dramatică. Cutremure la locul de muncă, evenimente ce denotă că destinul nu e tocmai vorbă goală. Răsturnările de situație ce privesc munca, venitul sau imaginea (ori toate trei la un loc) pot pleca de la nemulțumiri vechi, de la ostilități mocnite, de la încăpățânări, ambiții sau principii rigide.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...