taurHoroscop Urania Taur 12-18 decembrie 2015
Întreaga săptămână analizată de noi le aduce celor născuţi în Taur provocarea subtilă, versatilă şi anevoioasă a planetei Venus, în Scorpion, în opoziţie cu Soarele lor, gravitând în jurul afacerilor, relaţiilor parteneriale, vieţii conjugale, proceselor etc.Această prezenţă nu este favorabilă, pentru că îi îndeamnă pe unii să alunece pe panta „artificiilor”, creându-şi singuri vulnerabilităţi relaţionale, crezând că soluţiile lor de moment sunt o dovadă de diplomaţie, când, de fapt, va fi vorba doar de manevre, subterfugii şi învăluiri.
În dimineaţa zilei de 12 decembrie, tot ceea ce ţine de străinătate (oameni, instituţii, afaceri, interese materiale, acte oficiale ce privesc bani şi bunuri) se pune cu intensitate sau cu un aer de urgenţă.
În restul zilei de 12, până pe 14 decembrie, gândurile acestor nativi devin excesiv de pragmatice, de terre à terre, iar preocupările lor se vor axa pe noţiunea de „calcul” care poate privi latura muncii, activitatea profesională curentă sau aspectele secrete de viaţă personală ce trebuie ţinute sub lacăt, armonizate cu provocările din afară. De aici şi o nuanţă de stres sau de alarmă interioară.
Din a doua parte a zilei de 14 decembrie până pe 16 seara (ora 20), sunt posibile (dar nu obligatorii) micile surprize legate de imagine, nume sau vocaţie profesională ori de „puneri în pagină” ale unui nativ de către un partener.
Pe 17 şi 18 decembrie, tendinţa Taurilor este să se împace cu o mare parte dintre cunoscuţi arătându-se, pentru asta, buni, generoşi, înţelegători, iertători, cumsecade, cooperanţi, afabili.
Şi totuşi, mai ales pe 18 decembrie, ceea ce pot primi ei ca răspuns de la prieteni, persoane dragi, copii, iubiţi, apropiaţi nu este în nota dorită, aşteptată sau provocată de ei, abil. De aceea, pe această direcţie, este de luat în calcul un refuz, o respingere, o înstrăinare.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...