taurHoroscop Urania Taur 14-20 martie 2015
Mare beneficiu vor avea aceşti nativi prin intrarea planetei Venus în sectorul lor natal, unde planeta se află în poziţia favorabilă ei, de guvernator. Micul Benefic le va oferi după 17 martie, pentru nişte săptămâni, chef de viaţă, noroc, stare bună interioară, un aspect fizic ameliorat ori poate – cine ştie? – chiar seducător.Toate preocupările legate de cosmetică, estetică, modă, lux, decoraţiuni, ambient, arte frumoase, arte în general, vor fi favorabile prin decizii inspirate care vor crea un spaţiu de viaţă şi de muncă confortabil, elegant, pe placul ori măcar pe gustul lor.
Atenţie! Se vor intensifica toate poftele trupeşti: pofta de mâncare în ambele ipostaze – cantitativ şi calitativ, plăcerea de a bea alcool, de a mânca dulciuri se va bate cap în cap cu nevoia de a ţine cură, dietă, regim etc.
Sunt şi alte dorinţe trupeşti care îi transformă în nişte hedonişti ce nu se pot abţine. Perioada cuprinsă între 16-18 martie este contondentă pe direcţia puterii, a relaţiilor publice, a imaginii sau a exercitării prerogativelor funcţiei.
Din 18 martie seara până pe 20 martie dimineaţa, nativii se pot întâlni cu persoane simpatice, binevoitoare sau care le acordă simpatie, atenţie, încredere, oferindu-se să îi ajute. În acest sens Luna Nouă şi Eclipsa sunt repere contradictorii care pot, pe rând, deschidă şi apoi să închidă segmente ale unor relaţii personale.
Din 20 martie ies tot mai mult la iveală urzeli mai vechi, comploturi mai noi, duşmănii care se amplifică, tensiuni mocnite care ating masa critică care pot izbucni după 21 martie.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...