taurHoroscop Urania Taur 15-21 august 2015
Săptămâna analizată de noi începe cu un factor de stres legat de rudele şi apropiaţii casei şi sfârşeşte pe 20/21 august cu enervări şi iritări conjugale sau parteneriale. Deşi sunt mai multe planete în zodia Leului (casa a IV-a), pe 15 august nu se întrunesc doar factori pozitivi ci şi factori ce pot alimenta chestiuni mai vechi.Părţile implicate se aprind în discuţii motivate de tot felul de orgolii, vanităţi şi ambiţii ce menţin tensiunea. Relaţia proastă Soare/Saturn le poate crea însă, altora, în funcţie de logica vieţii fiecăruia, griji majore pentru casa, patrimoniul sau averea familiei.
Pe acelaşi fir logic, se poate explica şi tendinţa de a recurge la „artificii” a unor nativi, dacă se află în mijlocul unui conflict sau a unui proces în derulare. Pe 16 şi 17 august, părinţii născuţi în acest semn zodiacal se implică intens în chestiunile de viaţă şi educaţie ale copiilor, încercând să-i aducă pe drumul cel bun prin control, organizare, metodă şi muncă de lămurire.
Pe 18, 19 şi 20 august dimineaţa, unii Tauri caută alternative la un loc de muncă. Între 20 august după-amiaza şi 21/22 august, tendinţa generală este, cum zice românul, „să se ia de toată lumea” şi, ca un făcut, toată lumea îi supără prin ceea ce face sau spune.
Unele conflicte se pot naşte prin intervenţia neinspirată ale unuia dintre soţi în problemele de familie ale partenerului de viaţă sau invers, ale părinţilor şi socrilor, chiar dacă, pe fond, intenţia acelora de a lămuri şi rezolva o situaţie este onestă.
O altă direcţie astrală poate oricând, între 15 – 21 august, să ofere o informaţie, să permită o constatare sau o descoperire menită să pună într-o altă ecuaţie, natura unui interes personal vădit de cineva din familie, fapt ce nu va putea fi ţinut prea mult timp sub tăcere.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...