taurHoroscop Urania Taur 19-25 decembrie 2015
Între 19 şi 20 decembrie Taurii vor fi motivaţi nu de una ci de mai multe tendinţe de emancipare, de acţiune. Au iniţiativă. Iau tot felul de decizii în forul interior privitoare la felul în care îşi doresc să acţioneze.Multe dintre aceste decizii sună mai degrabă ca un angajament alimentat şi de pragul psihologic al sărbătorii importante de Crăciun sau a Anului Nou ce urmează. Îşi vor face lor înşişi promisiuni care privesc o schimbare existenţială.
Între 21 şi 22 decembrie sentimentele vor fi temperate iar trăirile lor se vor remarca prin stabilitate, logică şi bun simţ. Între 23 şi 24 decembrie, fireşte că în realitate fiecare va cheltui cât îşi va permite, dar tendinţa generală astrală este de oarecare dorinţă de risipă, de extravaganţă.
Tuturor le-ar place să facă cumpărături şi cadouri generoase mai mult din dorinţa interioară de a-i impresiona pe cei din jur. Unii vor reuşii, alţii vor regreta că trebuie să se limiteze la un vis frumos şi la cumpătare.
Pe 25 decembrie nu vor fi cu deosebire vorbăreţi sau exuberanţi. Peste unii se va aşterne solemnitatea momentului în timp ce alţii vor fi pătrunşi de valorile creştine, de cele sfinte mai mult decât de latura festivă şi de jubilaţia culinară.
În această perioadă se produce Luna Plină în Rac, chiar pe această casă a comunicării care le va tăia elanul de a vorbi despre sine, de a se exprima. Vor prefera să fie nişte observatori atenţi ai celor cu care intră în contact şi ai evenimentelor care au loc.
Sănătatea este vizată întreaga perioadă analizată, cu accente speciale pe 19/20 şi, apoi, pe 25/26 decembrie dar, în ambele cazuri, mai puţin afectată va fi latura organică şi mai mult cea psihică, cu impact asupra dinamicii mentale. Nota obişnuită va fi de oboseală, pe care vor fi tentaţi să o pună pe seama agitaţiei din ultimele zile.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...