taurHoroscop Urania Taur 20-26 februarie 2016
Din 20 până pe 22 februarie (ora 13:25′), disconfortul personal, conturat cu o săptămână în urmă, se va accentua, prin tranzitul Lunii prin Leu, care îi va transforma pe Tauri în prizonierii unor contradicții, obligații, presiuni, insistențe, urgențe ale lor, ale partenerului de viață, ale partenerilor de proiect și/sau de afaceri cu efect direct asupra posturii lor publice.
Sunt dezavantajați și cei care, prin natura profesiei sau a funcției, vor fi obligați să se exprime public, să ia decizii (care vor fi contestate în clipa următoare) sau care se vor confrunta cu presiunile partenerilor, oponenților, dușmanilor, ipostaze periculoase dacă miza unui conflict mai vechi a ajuns în justiție sau face obiectul unei anchete.
Între 22 februarie după-amiaza și 24 februarie, Taurii vor fi obligați să asimileze lecția Lunii Pline în Fecioară, semn de Pământ, armonic cu al Taurului. De aici și un pragmatism sau o îngustare a orizontului de așteptare cu privire la relațiile sufletești și la prieteniile liber alese.„La ce mi-e bună această relație?” sau „Ce avantaj am eu de la Cutare?” sunt raționamente care vor funcționa brutal, împingându-i să respingă sau să se îndepărteze de persoane care, pentru moment, consideră ei, le complică viața.
Li se va reproșa egoismul, individualismul iar unele relații, care „șchiopătau” de mult, se pot rupe și prin decizia celeilalte părți de a se despărți de nativ.
Între 25 și 26 februarie, Taurii vor încerca să remedieze un conflict într-o relație de muncă. Ori momentul nu e cel potrivit (26 februarie, în preajma orei 9 dimineața), ori felul în care vor pune ei problema, cert este că situația e va complica.
Mai există și ipoteza ca un nativ să acționeze la enervare, aflând ceva care îl „mobilizează” atât de tare încât să nu se poată abține tentației de a-i zice cuiva „vreo două de să-l țină minte”.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...