taurHoroscop Urania Taur 21-27 februarie 2015
Între 23 şi 24 februarie, nativii aparţinând acestui semn beneficiază de tranzitul Lunii prin Taur. Avantajate pot fi femeile care vor manifesta tendinţe îndreptate spre propria persoană (preocupare pentru aspectul exterior, cosmetică, estetică, vestimentaţie, îngrijire corporală).Seara zilei de 23 le poate aduce mici contradicţii, dispute sau posturi jenante în familie, într-o relaţie ce evoluează anevoios şi în care nimeni nu-l ascultă pe celălalt; în planul carierei sau în dimensiunea publică se pot înregistra reacţii ciudate ale anturajului ori ale unor oficiali. Ceva sună drastic, ca o punere la punct sau ca un avertisment.
Ziua de 26 februarie le poate aduce, spre mulţumire, un gest prietenos, o dovadă de solidaritate şi înţelegere. Între 25 şi 27 februarie vor fi obligaţi să rezolve micile chestiuni băneşti cotidiene. Din după- amiaza zilei de 27 februarie până în dimineaţa zilei de 1 martie pot traversa o perioadă înceţoşată cu privire la schimburi de idei şi informaţii, la conversaţii, la întâlniri pasagere şi scurte deplasări.
Vor avea mereu sentimentul că ceva li se ascunde, că nu li se spune totul, dar, la rândul lor, mereu suspicioşi şi agitaţi că ar putea fi descoperiţi, şi ei vor excela în a ţine sub lacăt, până în cele mai mici detalii, tot ce-i priveşte. Întreaga săptămână pune un accent special, asupra fiziologiei organelor localizate anatomic în zona capului. Grijile, gândurile, obsesiile, strategiile, vigilenţa şi autocontrolul excesiv vor fi la originea durerilor de cap, a stărilor de tensiune psihică, a neliniştii şi a revoltei interioare. Cei din afară îi vor percepe care pe nişte persoane care sunt mereu gata “să dea în clocot”.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...