taurHoroscop Urania Taur 22-28 noiembrie 2014
Dimineaţa de 22 noiembrie este dificilă din toate punctele de vedere. Fiecare va resimţi acest disconfort astral în funcţie de locul pe harta cerului natal unde se aşează Scorpionul sau, în general, în plan relaţional.După-amiaza aceleiaşi zile, precum şi următoarele două (23/24), pot oferi oportunităţi de a negocia un câştig, un beneficiu sau posesiunea unui bun material. Uneori, sporul material ţine de o activitate legată de străinătate.
Forfotă, discuţii, evenimente surpriză pe 27/28 noiembrie. Unele pot privi cariera, altele doar felul în care apare, în prim-plan, persoana lor. Simpatie manifestată de persoane cu statut oficial, ceea ce, fireşte, îi va măguli. Nu trebuie însă exagerată importanţa acestor dovezi de admiraţie sau încredere.
Nativii îşi pot consolida cunoştinţele dobândite în diferite forme de învăţământ prin practică, ucenicie, specializări. Alţii îşi pot stabiliza prioritatea pe termen scurt legată de evoluţia profesională.
Sunt şi persoane pentru care o serie de tranzite ale săptămânii viitoare funcţionează doar ca un motiv (sau un pretext?) pentru a justifica o serie de refuzuri, încăpăţânări sau rezistenţa în faţa nevoii de a opera o serie de schimbări în conştiinţa ori în crezul lor. Cramponare păguboasă. Pe 28 noiembrie pe unii nativi îi poate apuca brusc cheful de „a veni de hac” cuiva. Luna neagră va intra în casa a V-a a relaţiilor sentimentale, dar şi a relaţiilor cu copiii.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...