taur, poate să reprezinte începutul unor disensiuni în plan social, unor speranţe, unor prăbuşiri, unor conflicte sau al unor ataşamente ciudate faţă de idei, oameni, locuri, propuneri şi activităţi dintre cele mai stranii, mai neobişnuite sau mai nepotrivite nativului.Sunt multe motivele pentru care oamenii, uneori, se duc cu capul înainte şi acceptă tot felul de sarcini de serviciu, efectuează tot felul de operaţiuni şi mişcări profesionale care nu au nicio legătură cu calităţile lor, cu vârsta, cu profesia, cu ţinuta şi, culmea, nici măcar cu visele lor, ci ele au o motivaţie într-o criză, într-o destabilizare interioară, într-o constrângere şi aici lucrurile sunt, dacă se petrec în această dimensiune, mai grave decât ar însemna un simplu tranzit şi un simplu moment critic, pentru că în situaţia în care este vorba de constrângere atunci aspectul are o conotaţie karmică şi ne trimite cu gândul la o altă deschidere şi la un alt ecou personal, îi putem spune chiar şi iniţiatic.


Trebuie să treacă prin aceste furci caudine ca să înţeleagă ceva ori să plătească nişte secvenţe de viaţă de pe urma cărora aceştia au beneficiat, dar nu au şi plătit. Acum plata nu este deloc simplă.Deocamdată săptămâna care vine acest Marte nu creează prea multe efecte. Deschide premizele unor situaţii complicate, conflictuale şi al unor răsturnări de o stranietate pe care o vor observa fără putinţă de a fi ascunsă şi cei din preajmă, colegi, familie, vecini, prieteni, străini, opinie publică. Dar cu cât ne îndreptăm spre sfârşitul anului 2012 şi ne îndreptăm spre primele zile ale anului 2013 putem să tragem concluzia că pentru aceşti nativi lucrurile se încleştează şi încorporarea acestei vibraţii astrale într-o dimensiune personală, conjugală, profesională, socială şi de imagine este mult mai profundă, mai bogată în semnificaţii şi mai greu şi de dus, dar şi de rezolvat.
Vom abaliza când va fi vremea şi această trăsătură astrală care le poate marca existenţa unora. Cert este că e un moment al luptei, al dinamismului şi dacă până acum din strategie sau din neputinţă unii Tauri nu au făcut nimic, au aşteptat, au răbdat, acum se poate spune că nici cel mai tolerant Taur nu mai stă cu braţele încrucişate şi trece la acţiune. Pe fondul acestei stări de revoltă interioară nu întotdeauna acest tip de hai să trecem la atac, hai să punem mâna să facem treabă, hai să facem ceva numai să nu ne plictisim, hai să facem ceva numai să nu stăm degeaba este, aşa cum am şi crit-o metaforic din ultimele două, trei expresii şi locuţiuni verbale, un fel nefericit şi grăbit, pripit de a acţiona înaintea sorţii înseşi.Nu a venit timpul pentru acea acţiune sau determinare, dar o provoacă ei, o grăbesc şi, ca de multe ori, în reacţiile chimice, când intră un ingredient cu funcţie de catalizator grăbeşte şi precipită tot felul de substanţe care intră în reacţie. Se foloseşte, de obicei, acest mecanism pentru a obţine mai repede, mai simplu sau în stare mai pură o a treia substanţă de care chimistul are nevoie în laborator.La fel se va petrece şi în viaţa de fiecare zi când precipitarea acestor evenimente pe fond conflictual scoate la iveală şi conturează sau dă corporalitate unor evidenţe care până acum nu erau intuite decât de către cunoscători sau de către nativul însuşi. De aceea, precipitatul social care se va produce începând cu 26 decembrie nu este în avantajul celor născuţi în Taur.Spune despre ei lucruri care nu ar fi bine să fie ştiute, cunoscute sau văzute de către străini. De aceea cred că şi după 26 decembrie cel mai înţelept lucru ar fi, din păcate, pentru că nu le dau o veste bună, tot aşteptarea şi răbdarea. În rest pot să acţioneze după cum doresc, dar asta este deja, cum se zice, pe proprie răspundere.

2 Responses so far.

 1. corina says:

  nu stiu de ce dar am impresia ca aveti ceva cu taurii
  de ani de zile numai de rau ne spuneti noi niciodata nu avem nimic bun in horoscop
  de ce nu spuneti si partile bune
  sunteti foarte negativista vedeti doar partile rele
  imi pare rau dar va urmaresc din totdeauna si exact asta faceti
  in schimb sunt zodii care cred ca va sunt dragi sau este zodia dv la care nu aveti niciodata nimic rau de spus si vorbiti mult mai mult despre acea zodie
  eu oricum ma gandesc sa nu va mai urmaresc pentru a mi face viata mai frumoasa
  va doresc drum drept si lumina

 2. alina says:

  Cred draga Corina, ca gresesti! Dealtfel este caracteristic taurilor! Aveti o oarecare trasatura paranoica, toti aveti impresia ca are cineva ceva cu voi, ca cineva comploteaza impotriva voastra etc!!! Este fantastic!!! Cati tauri am intalnit, toti fac la fel!!!!!

Leave a Reply


 • RSS
 • Delicious
 • Digg
 • Facebook
 • Twitter
 • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Taur...

, poate să reprezinte începutul unor disensiuni în ...

Horoscop Urania Rac...

Pentru cei care s-au născut în zodia Racului ...

Horoscop Urania Pesti...

Pentru cei care s-au născut în zodia Peştilor ...

Horoscop Urania Scorpion...

Cei care s-au născut în zodia Scorpionului vor ...

Horoscop Urania Gemeni...

Cred că cel mai interesant, dar şi cel ...