taurHoroscop Urania Taur 23-29 ianuarie 2016
Prezența Soarelui în casa a X-a și a plantei Marte în casa a VII-a sunt de natură să radicalizeze o serie de evenimente din viața Taurilor.
Aceștia trăiesc provocare după provocare fiind obligați să reacționeze. Sau, altfel spus, fiindu-le greu – dacă nu cumva imposibil – să lase impresia că nu înțeleg despre ce e vorba și că nu doresc să se implice în evenimente. Din păcate, e vremea deciziilor și a replicilor.
Dacă ziua de 23 ianuarie trece discret, ei refugiindu-se în tăcere, în izolare sau în defensivă, între 24 și 25 ianuarie viața lor capătă intensitatea unor vâlvătăi.Este și perioada Lunii Pline în Leu, care scoate în evidență, fie și numai în plan personal, o chestiune de familie, de patrimoniu ce trebuie luată în calcul, în modul cel mai serios. Pentru unii, această nouă problemă apare din senin, pentru alții însă, ea nu este decât reluarea unei faze anterioare.
În sfârșit, relațiile dintre planete mai indică, în această perioadă, nevoia de a rezolva o situație personală cu ecou și miză familială ori o chestiune de rang, funcție, ipostază publică, cu reflexe în viața personală.
Indiferent ce vor decide, cineva din preajma lor (părinți, rude mai în vârstă, soț/soție, partener de afaceri etc.) vor fi nemulțumiți sau chiar se vor opune intențiilor manifestate de nativul din Taur.
Între 26 – 28 ianuarie vor analiza relațiile cu copiii, cu o persoană dragă lor sau cu prietenii și vor decide să se retragă dintr-un proiect, formulând obiecții și observații în funcție de aspectele de viață care îi nemulțumesc.
Sursa acestor schimbări de atitudine și reconsiderări a relațiilor sunt disfuncțiile bănești. Pe 29 și 30 ianuarie, Taurii vor încerca să se echilibreze fizic și psihic. Conduita lor va fi marcată de indiferență, prudență, detașare și grijă pentru conservarea stării de sănătate sau a păstrării echilibrului interior.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...