taurHoroscop Urania Taur 23-29 mai 2015
Pentru mulți dintre cei născuți în zodia Taurului se desfășoară tot felul de gânduri, intenții și evenimente în jurul problemelor puse de bani, datorii, taxe, eventuale câștiguri.Atenție: nu toate soluțiile la care se ajunge sub imperiul presiunii timpului sau al unor constrângeri exterioare sunt cele indicate ori suficiente pentru a rezolva problema în sine. De multe ori se poate acționa sub imperiul nervilor, al discuțiilor în contradictoriu, al exagerărilor de ambele părți. Unora li se pot cere înapoi sumele de bani acordate cu ceva timp în urmă de către reprezentanții unor instituții; alteori, intrarea în posesia banilor promiși se va după tergiversări, explicații, insistențe.
Chestiunile casnice, gospodărești stau sub semnul intrării în normalitate dar, de multe ori, se nasc opoziții sau contradicții; adesea, cei care îi vor deranja pe nativi vor fi chiar membrii familiei lor. Zile total neindicate pentru a se rezolva chestiuni sufletești – 23, 24, 25 mai dimineața. Părinții nu sunt înțelegători cu copiii, alții devin inflexibili în fața capriciilor acestora, născându-se astfel tot felul de riposte vehemente, de-o parte și de alta. Cei implicații în relații sentimentale pot fi dezamăgiți.
Aventurile începute pe acest context vor sfârși prost sau vor genera, în perioada următoare tot felul de necazuri (mână proastă la femei, pentru bărbați). Situații alunecoase, complicate, greu de definit la locul de muncă. Nu intrați în conflicte, nu vă aliați vreunui grup de presiune sau șicane la locul de muncă. Distanțați-vă de conflictele care se nasc pentru că nu cunoașteți adevărate motive pentru care ele izbucnesc.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...