taurHoroscop Urania Taur 25-1 mai 2015
Nativii vor fi în continuare în formă fizică, poate chiar în mare formă , ceea ce le va permite să facă eforturi deosebite pentru a rezolva multe probleme: unele rămase nerezolvate în trecut, altele curente, ce țin de prezent, și, în sfârșit, pot aborda aspecte de viață personală ce privesc viitorul.Rezolvă, aleargă, se zbat, proiectează, plănuiesc, pregătesc este o perioadă fructuoasă, plină de eficiență care le dă satisfacție și încredere în propriile puteri. Rezistă atât la efortul fizic cât și la munca sub presiunea momentului sau a unor termene apropiate, fac față la tensiunea nervoasă, dând dovadă de calm, răbdare și metodă. Din 1 mai vor avea parte de beneficiile, la propriu și la figurat, ale tranzitului planetei Mercur prin semnul lui predilect, Gemenii, în casa câștigurilor bănești.
E de bănuit că acest tranzit le va înlesni atât discuțiile cu privire la bani cât și câștigurile propriu-zise rezultate din desfășurarea unei activități profesionale. Un motiv de bucurie sau de speranță cu privire la posibilitatea unei echilibrări în acest sector de viață să se întrevadă din seara zilei de 30 aprilie până pe 2 mai.
Totuși unele aspecte astrale nu exclud ipoteza dorinței unora dintre acești nativi de a forța nota, de a insista. Exces de autoritate manifestat în familie, dar și nevoia – pentru unii urgentă – de a interveni și a face dreptate sau de a restabili echilibrul necesar acolo unde relațiile dintre rude au fost alterate. Relațiile afective nu funcționează armonic mai ales pentru cei tineri sau cu chef de aventură. Zile proaste pentru femei care pot face alegeri neindicate pe 28, 29 și 30 aprilie. Restul săptămânii nu pune probleme deosebite.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...