taurHoroscop Urania Taur 27-2 ianuarie 2015
Unora dintre aceşti nativi li se cam termină resursele pentru viziuni globale, probleme de conştiinţă, disecare a teoriilor, ideologiilor sau chestiunilor majore. Unii au s-au dedicat acestor preocupări superioare şi li s-a cam „tăiat” de aceste preocupări, alţii, pe fondul unei suprasolicitări astrale, motivate de tranzitul planetei Saturn în Scorpion, în opoziţie cu Soarele lor natal, au ajuns la concluzia că au pierdut timpul, drept care se dedică unor activităţi practice.Pragmatismul este la loc de cinste pentru că, în această perioadă, li se pare singura cale de a se realiza sau afirma. Într-un fel nu greşesc, doar că au tendinţa să absolutizeze această atitudine faţă de o lume a valorilor mai complexă şi mai subtilă, decât cea strict materială.
Pe 31 decembrie 2014 şi 1 ianuarie 2015, în măsura în care ajung nişte zvonuri la urechile lor sau, în măsura în care, faţă în faţă cu o anume realitate, ei trag concluzii alarmante, s-ar putea ca, în paralel cu un mod de viaţă specific acestor zilele de sărbătoare, sufletul lor să se căptuşească cu o îndârjire, cu nemulţumire sau cu planuri pentru o revanşă, una majoră, înţeleasă mai mult ca o răzbunare decât ca un succes personal.
Relaţiile cu prietenii sunt măcinate de jocul dublu al interesului faţă de cunoscuţi şi de concluziile trase în urma unor descoperiri care zdruncină atât încrederea în aceştia cât şi perspectiva unei viitoare conlucrări. Migrene şi iritare pe 28 după-amiaza şi ulterior, pe 29 şi 30 decembrie.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...