taurHoroscop Urania Taur 28-3 aprilie 2015
Prima veste bună este legată de tranzitul planetei Marte prin semnul lor natal începând cu seara zilei de 31 martie, ceea ce va reprezenta pentru acești nativi un prilej de cuplare la energiile Pământului, la propriu și la figurat.De aceea r trebui luate în serios și, evident, în calcul, toate terapiile care au o legătură cu Pământul (inclusiv terapiile cu argilă). În al doilea rând, ar trebui luate în calcul toate tipurile de energizare a organismului printr-o alimentație bazată pe tot ceea ce se recoltează direct din pământ (mai puțin, sau deloc, pentru moment, fructe).
În felul acesta, organismul acumulează și asimilează acele elemente necesare vieții ce provin din pământ. Pe termen mediu, acest tranzit le va conferi energie, putere de muncă, chef de viață, implicare în activitățile practice, determinare și hotărâre. Planetele din Berbec, respectiv din casa a XII-a, nu sunt lucrul cel mai bun al momentului, ele continuând să lucreze energic, intens și obositor pe sistemul nervos, pe activitatea cerebrală, supunând la stres organele localizate în zona capului.
De aici și o serie de consecințe în plan fizic cu aer de suferință sau afecțiune minoră: migrene, tulburări de vedere, tulburări de exprimare sau vorbire, tulburări de memorie, reacții superficiale asociate cu greșita înțelegere a unui mesaj verbal sau scris ori chiar cu neînțelegerea lui, reacții organice ciudate, comportament agresiv, enervări frecvente, surescitare. Bună rămâne, pe parcursul întregii săptămâni viitoare prezența planetei Venus, guvernatorul lor astral care, din casa I, unde se află în tranzit, poate tempera sau compensa, cât de cât aceste impulsuri.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...