taurHoroscop Urania Taur 28-3 februarie 2017
Între 28 și 29 ianuarie după-amiaza, posibil moment important în viața sau în cariera Taurilor. Luna Nouă poate reprezenta începutul unei noi perioade în viața lor socială sau profesională sau poate indica începutul unei perioade de reașezări ale personalității lor pe fondul unor schimbări bruște de atribuții, funcții sau imagine. Uneori, aceste ipostaze publice pot fi inconfortabile sau riscante.
Pe 28 ianuarie, Marte va intra în casa a XII-a a cerului lor astral și, de acolo, îi va mobiliza pentru luptele viitoare dar îi va pune și într-o stare de agitație și revoltă sau de mânie interioară, provocată de una sau mai multe stări de fapt din viața lor. Marte va rămâne în acest sector până pe 10 martie.
Între 29 ianuarie (după ora 18:11′) și 31 ianuarie, momente plăcute împărtășite alături de prieteni, bucurii sau beneficii obținute cu ajutorul unor apropiați. Planuri personale care pot fi susținute de prietenii care îi consiliază și le acordă sprijin moral, material, profesional ori social.Între 1 și 3 februarie, până la ora 03:50′, tumult interior care nu poate fi temperat prea ușor, motiv pentru care, uneori, nativii mai sensibili vor apela la calmante sau la tehnici de relaxare. Casa a XII-a va rămâne și după aceste două zile, marcată de tensiunile interioare și de stările explozive motivate de nereguli mai vechi, de conflicte nesoluționate, de dorințe neîmplinite sau de probleme de muncă curente cu care se confruntă pentru că în dimineața zilei de 3 februarie, Venus, Guvernatorul lor, va intra în zodia Berbecului, adică în casa a XII-a de care vorbeam, alăturându-se influxurilor puternice care vor pune la încercare acest sector de viață personală.
Din 3 februarie, Luna va tranzita zodia Taurului și le va aduce nativilor un strop de calm, o mai bună stăpânire de sine dar va intensifica confruntările publice și divergențele cu partenerii de orice fel.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...