taurHoroscop Urania Taur 28-6 martie 2015
Săptămâna viitoare este atât de lipsită de evenimente esențiale încât nativii care au fost până mai ieri, ținuți în priză de contextul astral, își vor pune întrebarea (naivă, desigur!) dacă nu cumva au fost uitați de astre. Multe case goale de planete și implicit de tranzite cu efectele lor posibile în viața de fiecare zi.Șase dintre planete se află pe casele XI și XII de unde nu pot determina prea multe fapte de viață. Totuși, decelăm o suprasolicitare în plan fizic și fiziologic. Taurii vor fi agitați fără motiv, se vor enerva fără motiv, iar această neliniște le va lua somnul, tihna de masă, dar, poate, mai important decât toate acestea, le poate atenua obiectivitatea și luciditatea.
Multă lume, văzând cum le sare țandăra din orice, îi poate ocoli, așteptând să aibă cu ei un dialog coerent după ce le va fi trecut această stare de rumoare interioară. Ei înșiși vor constata că, în afara unui mod de viață zilnic mai puțin eficient, se vor confrunta cu migrene, cu tulburări trecătoare de vedere care îi vor obliga să-și pună „picături în ochi”, etc. pe o altă direcție de viață, în cazul altora, unii oameni ostili plănuiesc ceva.
Un blocaj, o răzbunare? Cine știe! Casa prietenilor e cam haotică, fiind marcată când de mari gesturi de generozitate, când de manifestări inexplicabile de reticență, ostilitate sau antipatie. La rândul lor, pot primi ce au oferit. Luna Plină cade chiar pe această casă care poate duce o relația la limita rezistenței ei. Dar mai privește și casa relațiilor cu copiii, unde părinții nu mai sunt toleranți și pun piciorul în prag sau dictează noi „reguli de ordine interioară” de genul „de acum în acolo să nu mai văd, să nu mai aud, să nu…”.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...