taurHoroscop Urania Taur 29-5 noiembrie 2014
Săptămâna viitoare se poate asocia cu un șir de avantaje și beneficii (materiale sau doar morale) legate de străinătate sau de persoane care circulă mult dincolo de granițele țării.Pe 3 și 4 decembrie, Luna în sectorul natal le poate induce celor născuți în Taur un soi de calm sau o temperanță necesară pentru a face față stresului.
Fie „o iau mai încet”, fie triază o serie de activități, dând curs celor condiționate de un termen anume, pentru că doresc să se odihnească și să nu-și epuizeze resursele fizice. Planeta Marte va deschide un nou capitol o dată cu 5 decembrie.
Nu va fi unul tocmai comod: el va face, în zilele următoare, rând pe rând, cuadraturi cu Jupiter, Saturn și Soarele natal, punându-i adesea în dificultate. Marea provocare va veni pentru cei care doresc să obțină o funcție, să se remarce sau, după caz, să se impună.
E un fel chiar de luptă pentru putere, dar nu prin consolidarea a ceea ce au obținut deja, ci prin salturi spectaculoase. De aceea, se pot arunca cu capul înainte și pot accepta oferte cu miză socială, profesională sau publică, de orice natură, care nu întotdeauna li se cuvin, li se potrivesc sau se justifică prin vârsta și pregătirea pe care o au.
Entuziasmul și dorința de schimbare îi va face să nu mai vadă clar fie riscul asociat, fie faptul că vor fi sacrificați. Acest aspect nu este specific săptămânii viitoare, ci următoarelor, dar el conturează clar, de pe acum, un univers de așteptare și disponibilitate interioară.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...