taurHoroscop Urania Taur 3-9 ianuarie 2015
Ciocolată cu piper! Vă place? Cam așa va evolua săptămâna viitoare pentru acești nativi care vor începe să beneficieze (până la un punct) de influxurile conjugate la propriu și la figurat ale planetelor Venus și Mercur, în casa carierei.Discuții utile care sună ca niște invitații sau ca niște propuneri de a se alătura unor forme de activitate tentante pentru că par a aduce, la prima vedere, succes sau notorietate. Dacă unii nativi se dau în vânt după așa ceva, inutil strigă astrologul în urma lor, să fie atenți pe unde calcă. Sunt multe motive astrologice pentru care tot ce apare acum într-o ipostază publică să nu fie în realitate așa: situații volatile, vulnerabile, efemere, neserioase chiar ori vicioase le pot face cu ochiul. Luna Plină din ziua de 5 ianuarie privește casele comunicării și învățăturii de toate tipurile și la toate nivelurile.
Situațiile create în acest context, în preajma acestei date, au vocația de a pune în evidență un gol de cunoaștere sau de pregătire profesională, uneori în ciuda unor diplome care, până la proba contrarie, cum este cazul acum, lasă să se înțeleagă că ar fi vorba de niște persoane pregătite profesional temeinic și profund. Carențele se pot corecta dacă acestea sunt identificate repede iar nativul în cauză este tânăr.
Dacă este vorba de maturi,atunci reflexul acestor încercări se îndreaptă spre casa meseriei: în astfel de cazuri, se va rosti și se va justifica celebra formulă: „i s-a acordat încredere dar n-a făcut față exigențelor”. În ansamblu, atât ziua de 5 ianuarie cât și întreaga săptămână pe care o analizăm nu este favorabilă examenelor de nici un fel. Tensiuni socio-profesionale, crize de autoritate, relații furtunoase cu familia din care provin. În situația unor procese pornite cu 2-3 ani în urmă, poate fi vizat patrimoniul personal, al familiei sau chiar al celor apropiați prin tot felul de proceduri juridice.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...